Hullu mukana?

Miksikö?

No kun kerran kysyttiin ja luvattiin kunnon ”diippii shittii” … Eihän tollasessa voi olla mitään menetettävää? Vai voiko?

Normi viikko treenien keskellä on joskus hyvä hullutella ja tuulettaa. Olkoon Tour de Lahti Ski tästä vain yhtenä esimerkkinä. Kesken harjoituskauden on tärkeää säilyttää maltti ja keskittyä kaikessa rauhassa tulevaan kisakauteen. Kaikenlainen höntyily ja hulluttelu on kiellettyä. Vai onko? Nooh … No nythän on niin, että Simo kysyi ja mää lupauduin, sen enempää harkitsematta kun en edes tarkemmin tiennyt mistä oli kysymys? Oppia ikä kaikki, seuraavan kerran tiedän tai ainakin aavistan. Hieno reissu anyway. Ilokseni sain huomata, että tällaisen pidemmän rykäisyn jälkeen vain kolme päivää myöhemmin hiihto kulki ihmeen kevyesti ja tuntui jopa helpolta. Tämä vaan vahvistaa aiempaa käsitystäni siitä, että se kuntopohja luodaan pitkillä ja ”kevyillä” lenkeillä vaikka tätä ei nyt sellaiseksi voi laskea? Itselle tuo matka oli erittäin haastava ja raskas, ihmettelin Simon ja Samin niin kevyttä ja rentoa menoa. On poijjaat oikeesti kunnossa. Tulevana viikonloppuna lähden parantamaan Finlandia-hiihdon omaa aiempaa ennätystäni 3.54 ja sääennusteita katsellessani mieleeni hiipi ajatus ”… räkäkuokalla ja nahkealla suksella yrittänyttä todella laitetaan …” Miksi mulle käy AINA näin?

Treenikausi on edennyt suunnitelmien mukaan ja uskon, että kesän aikanaan koittaessa olen valmis asettamiini haasteisiin. Eniten pelottaa kauden avaava Helsinki Half Marathon kun edelleen pisin juoksemani yhtäjaksoinen matka on tuo (vain) 10 kilometriä. Kevään mittaan tietysti matkoja hiljalleen pidennetään ja haetaan sitä kuuluisaa oikeaa vauhtia, sillä eihän matka tapa vaan vauhti. Uinnin osalta voin todeta, että onhan sitä altaassa uitu mutten tiedä riittääkö se avovedessä? Tuntuu ylitsepääsemättömältä! Ahdistaa! Mä en ikinä opi! … ja paskat! Päätän oppia! Väsyn iskiessä vaikka rintauinnilla jos ei muuten luonnistu. Hiihtoa, juoksua sekä uintia ja kenties jokunen maastopyörälenkki ennen kesää ja mitä uusiin lajeihin ja kokemuksiin tulee niin spinning-pyöräily ja vesijuoksu mahdollisuuksien mukaan ohjelmaan. (Kiitos Pajulahden treeniringin). Saattaa tämä ukko vielä 200 metrin juoksuradalla  pyörää koittaa? En enää koskaan sano ei!

Tsemppiä arjen ja kaiken mahdollisen uuden keskelle.

X-triläinen10984046_10155127780565459_6232679017437031236_n

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi